Ruim 2,2 miljoen klanten rekenen op ons. Dag en nacht. Dat wij, als onderdeel van Stedin Groep, via onze netten zorgen dat zij het hele jaar door energie hebben. We zijn er trots op dat onze netten tot de meest betrouwbare netten van de wereld behoren. Want energie is onmisbaar geworden in de wereld waarin wij leven. Het is heel vanzelfsprekend dat er altijd energie is. We gebruiken energie voor alles, op elk moment, en we gebruiken er steeds meer van. Thuis, onderweg en op het werk.

Omdat we willen dat ook de komende generaties altijd energie hebben, gaan we samen over op schone energie. Uit bronnen die niet opraken en die de planeet niet uitputten of vervuilen. Dit vraagt om flinke aanpassingen van het energienet, of beter gezegd, ons energiesysteem. Nieuwe technieken helpen daarbij. Net als een goede samenwerking tussen alle mensen en organisaties die betrokken zijn bij onze energievoorziening.

Als we samen, met veel energie, de mouwen opstropen, krijgen we het voor elkaar. Politiek, gemeenten, marktpartijen, klanten en wij. Want alleen dan is energie in onze leefwereld straks net zo vanzelfsprekend als vandaag. Daarom is onze missie: samen werk maken van een leefwereld vol nieuwe energie.


ONS WERKGEBIED

Wij zijn netbeheerder in het grootste deel van de Randstad, waaronder Den Haag, Utrecht, Rotterdam en het Rijnmond haven- en Botlekgebied. Drukke, stedelijke gebieden met complexe infrastructuur, waar de afhankelijkheid van energie groot is en energie altijd beschikbaar moet zijn. Om te wonen, werken en leven. Vandaag, en morgen. Daarnaast beheren we de energie-infrastructuur in de regio’s Kennemerland, Amstelland en Noordoost Friesland.


PERSOONLIJKE ONTWIKKELING

Net zoals wij altijd energie voor onze klanten hebben, steken we energie in jou. Wij vinden het belangrijk om je te ondersteunen bij het waarmaken van je ambities. Ieder jaar maak je samen met je leidinggevende afspraken over de inhoud van je werk en je persoonlijke ontwikkeling. Je kunt in een aanvullend persoonlijk ontwikkelplan aangeven hoe je jouw loopbaanambities waar wilt maken. We bieden je ondersteunende instrumenten als begeleide intervisie en online ontwikkelassessments aan. Via ons Stedin Learning Center kun je trainingen en opleidingen volgen.


HERKEN JIJ JE HIERIN?

Jij kunt goed omgaan met vrijheid, verantwoordelijkheid en een veranderende omgeving. Je bent proactief, schakelt snel en je maakt makkelijk de verbinding met verschillende personen. Je bent creatief en durft jezelf te laten horen. Dan past Stedin wellicht bij jou als werkgever!

Meer weten hoe jij een bijdrage kan leveren aan duurzame energie voor iedereen? Je kunt altijd contact opnemen met Carmen van Driel.


Contact met Stedin: Carmen van Driel, Campus Recruiter

Email

carmen.vandriel@stedin.net

Telefoon

+31 6 15 36 47 64

Meer Informatie

  • Bekijk onze website voor de vacatures: http://www.stedin.net/werken-bij/vacatures

  • Zit er nu geen vacature voor je bij? Stel dan een Job Alert in en ben als eerste op de hoogte van passende vacatures: www.stedin.net/werken-bij/job-alert

  • Wil je een keer een kop koffie drinken, een inhousedag bijwonen of bespreken of Stedin wellicht iets voor jou kan zijn? Neem dan contact op met Carmen van Driel